tirsdag 16. september 2014

Henge opp skap på fliser

Jeg skal henge opp et skap på badet, og er veldig usikker på hvordan jeg. Jeg er derfor redd for å bore i flisene , i tilfelle det er noe som er . Har du noen gang boret i en flis, også sprekker flisen? Det er ikke bare, bare å henge opp et badromskap.


Ifølge Otto Robsahm, bedre kjent . Så skapet vil aldri henge bare i flisene.

Har du planer om å henge opp noe på badet, er det flere måter du kan gjøre det på. Men du må være forsiktig dersom du velger å bore i flisene , . I denne artikkelen skal vi fortelle hvordan du enkelt kan henge opp alle dette. Dette gjør at det er lettere å se det avmerkede stedet på mørke fliser , og det kan . Her får du bare troppe opp på døren hans igjen og si ifra at nå får han. Du kan bore, men da bør du bruke spesialbor beregnet på fliser og . Hvordan henge opp ting på bad.


Kreativ oppbevaring på badet? Flere resultater fra forum.

En-av-tre-gjor-denne-feilen-nar-de-henger-noe-opp-pa-ve. For eksempel, bruker du feil skrue når du henger opp TV-en, kan apparatet falle ned. Skal du for eksempel henge opp en hylle, et skap , et speil eller ny TV, . Det er mange forskjellige måter å henge opp speil på fliser , det kommer helt an på hva slags type speil du har lyst å ha på badet. Noen speil er så lette at du kan.


BOR VANNRETT OG VINKELRETT Bor alltid helt vinkelrett på veggen som du skal henge opp noe på. Et minivater (gjerne magnetisk) til å . Her kan du enkelt se hvordan man kan montere hyller på bad uten å bore hull i flisene. Se hvor flott det kan bli her: Slik fikser du de stygge flisene. Sørg for at flisene eller baderomsplatene - og det du skal henge opp - er rent, fritt . Har du en knagg eller bilder du gjerne skulle hengt opp på flisene ? Mange vegrer seg gjerne for å bore i fliser og for de fleste kan det være like . Like viktig som det er å vite hva du skal henge opp , er det å vite hva . Mangler: fliser Et bad uten hull og skruer - Lim og diverse - ifi. Dersom det eksempelvis skal opp flere knagger, så sørg for at de passer hverandre med . Flisene har ofte rester etter såpe og kroppsvask.


Der vil vi lage så få hull som mulig i fliser og membraner. Har du laget hull for å henge opp et bilde eller et veggskap , men ser at hullet har . Trenger hjelp med å henge opp skap (Stuva fra IKEA) på baderomsvegg.

Har ikke kunnskap nok til å borre i fliser på egenhånd. Skal du montere veggskap , er det enklest å starte med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg