fredag 26. september 2014

Carwise kjøleboks

Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. CARWISE 24L KJØLEBOKS – TESTVINNER! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks.

Endelig en kjøleboks egnet for familiebruk. For bil, hjemme, camping bruk og arbeid med 12V og 230V strømsystem. Kjøl ned mat og drikke på bilturen i sommer! Stor og romslig kjøleboks til bilen, båten, campingvogn eller hytta.


NAF tester kjølebokser til bilen. Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller. Carwise kjøleboks , BEST I TEST!

Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, . Stor och rymlig kylbox för din bil, båt eller husvagn. Kyler ner tills ca -° C vid en rumstemperatur på 25 . Test kjølebokserHva skal du velge? Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Kjølebokser på liter koster fra kr. Boksen har plass til tolitersflasker, har . Jeg titter litt på kompressordrevne kjølebokser og har kommet over disse.


En kjøleboks som holder mat og drikke kal kan være din beste venn på varme sommerdager. C under omgivelsestemperatur. Når kjøleboksen kobles til 2V, er den konstruert for å bruke . Tenkte litt på en stor kjøleboks.


Men vi trenger en uten strøm. Vi legger bare kjøleelemt i den. På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk).

Velg butikk for lagerstatus ›. Kraftig bærehåndtak, integrerte hjul og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg