tirsdag 9. september 2014

Målebeger 50 ml

Med dette produktet kan du måle næringsstoffer. Dentaurum målebeger i plast. Du må være innlogget for å kunne bestille på netthandelen. Laget av kjemikalieresistent plast. Temperaturbestandig opp til °C (2°F).


Med helleleppe og ekstra bred fot for stabilitet. Ved bruk av mange legemidler er det godt å ha hjelp av en dosett eller doseringseske for god oversikt på hvilke legemidler du skal ta til hvilken tid. Bli varslet når varen er på lager igjen. Vis større bilde Vis større.


Sett med målebegre av resirkulert plast. Plastikk sprøyte ml, 37. Eldre sett med målebeger fra Tupperware. Følgende mengder kan måles opp: liter, 2ml, 1ml, ml , ml.


Kan stables for lettere lagring. For dager siden - Nå kan du gjøre søk med bildet fra annonsen for å finne lignende ting på FINN. Glassmål ml til laboratoriebruk. Photo: Norsk hermetikkmuseum.


MÅLEBEGER LIME I PLAST SIDIG. En selvfølge i alle barer. Vi har også målebeger i plast(1stk). Kjøp (0) på XLmoto-Norges Beste MC-Butikk Online! Gratis bytte av størrelser.


Med våre målebeger får du perfekte cocktails hver gang. I sortimentet vårt finner du mål og målebeger i forskjellige størrelser,. Praktisk målebeger med integrert vekt. Benytter du ikke målebeger er sjansene store for at du gjør det feil. Den riktige doseringen for en vanlig vaskemaskin er ml.


Et målebeger i porselen med håndtak og teksttrykk. Måler cup (ca. 2ml ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg