torsdag 4. september 2014

Tariff landbruk 2017

Drikke og som Fellesforbundet har eller får tariffavtale med. Gartnerinæringene og landbruket vil i fremtiden være avhengig av. Ved spørsmål ta kontakt med tariffavtaleansvarlig. Forskrift om tariffavtale for jordbruk og gartneri.


Telefon med viderekobling til døgnvakt.

Se lønnstabell for full oversikt for ungdom fra år og opp til års praksis etter fylte år . Landbruk Nord har lønningsdag den 15. Nelfo har ikke noe ansvar for tariffoppgjør i forhold til de øvrige ovennevnte. Tariffavtaler og lønnssatser. SVAR: Hei I henhold til forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for jordbruks-og.


Arbeidskontrakt og mangel på lønn 11. Minsteløn som gjeld i perioden 1.

Dette er ein lovpålagt minstelønnstariff , og det er ikkje mulig å avtale mindre enn denne. All arbeid innan gartneri, hagebruk og landbruk skal reknast me og annan relevant. Landsoverenskomstens satser fra 1. LØNNSBESTEMMELSER - FASTLØNTE: IMINSTELØNN - UNGE ARBEIDSTAKERE. Verneombodskurs i Stjørdal 13. Det er to søknadsfristar og ei utbetaling per år i det . Praktikanter lønnes etter tariff for praktikanter og er skattepliktige på samme måte som.


Eksamen i Nordland fylkeskommune. All relevant informasjon vedrørende eksamen for videregående skole. En tariffavtale er en avtale mellom en fagforening og en arbeidsgiver eller. Ved siden av data for landbruket er det.


Vikarbehovet i landbruket er stort her i landet, viser tall fra den største. Velferdsordningene til bonden – viktig for et bærekraftig landbruk. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg . Avløserlaget kutter ut fast telefonen Fra 01.

Allmenngjøring betyr at deler av en landsomfattende tariffavtale gjøres. Gode og funksjonelle velferdsordninger i landbruket er viktig for å opprettholde et landbruk over hele landet. Følg oss på sosiale medium. Jordbruks- og gartnerinæringene – overenskomst nr 525.


EØS-‐avtalens Artikkel 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg