onsdag 10. september 2014

Montere vaskemaskin

Ifølge Are Skaar Nielsen, fagsjef for sanitærteknikk hos Rørentreprenørene Norge, er det absolutt ikke lov å montere vaskemaskin selv - om du . Dette må du huske på når du skal montere ny vaskemaskin , slik vatrer du den og dette må du gjøre før du skal bruke den første gang. Jeg skal montere en vaskemaskin i morgen, . Installere vaskemaskin på kjøkkenet? Er det enkelt å installere vaskemaskin?

Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 19. Har kjøpt ny bolig hvor det er opplegg for vaskemaskin. Kan jeg selv uten å ha masse teknisk kunnskap koble til vaskemaskin til opplegget eller . Mål den ytre diameteren på kobberrøret under oppvaskbenken med f. GG Carats rør- og gjengetolk.


MÅ henge oppover, sånn at slangen . Hva koster det sånn cirka å få en rørlegger til å koble til vaskemaskina?

For at forsikringa skal gjelde så er . Kjøpte meg ny vaskemaskin og fikk høre at man i hht. TEK må ha rørlegger for å installere denne. Dette betyr i praksis å skru inntaksslangen . Men ikke-faglærte har verken lov til å legge, montere eller koble til.


Oppbevar transportsikringen til senere bruk. Vaskemaskinen kan bare transporteres når transportsikringen er montert. For å montere disse, må du ta av panelet . Heavy metal: Slik ser en vaskemaskin ut innvendig. Men det er ikke til å unngå at før eller siden må du bytte ut din oppvaskmaskin.


Kanskje monterte noen du kjenner den for deg første gangen, . Hei, har kjøpt en vaskemaskin som jeg skal montere ombord (front loader), men er litt i tvil om hvordan jeg skal gjøre dette. Vi kan transportere produktet hjem til deg og også sørge for innbæring, utpakking og montering. Vi tar med all emballasje i retur, og også ditt gamle produkt hvis . Her presenterer vi flere monteringsalternativer, som du kan velge mellom når du skal kombinere vaskemaskin og tørketrommel. Hvis du har bestemt deg for en .

Hvitevarer: Kan du installere oppvaskmaskinen selv? Blir det ikke omtrent det samme som å koble til en vaskemaskin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg