onsdag 17. september 2014

Kassasystem ipad

Et kassasystem er en nødvendig investering, selv for nystartede bedrifter med små budsjetter. Pad -baserte kassasystemer er effektive og . Løsningen benytter samme backendsystem . Pad - kassesystem for serveringsbransjen. Oppfyller alle krav i kassasystemloven.

Moderne iPad -kassesystemer for restauranter, barer, kafeer og bakerier. Nyskapende, profesjonelt og kostnadseffektivt. Beställ skräddarsydda offerter kostnadsfritt från ledande kassa . Ingen etableringsgebyr, månedspris eller skjulte kostnader, dere betaler . Kassasystem för iPad , ta betalt med kort till låg kostnad. Lättanvänt kassaregister med alla vanliga funktioner.


Zettle Go: enkelt kassasystem.

Se også vår iPad -løsning for mindre kjeder og frittstående butikker her. Driv din verksamhet med ett snyggt och lättanvänt kassaregister i en iPad eller. Med ipad som kassapunkt tar vi fleksibilitet og effektivitet til et nytt nivå. Det er en klar fordel at man kan bruke . Effektivare beställningar. Med vår servitörsapp utvecklad för bärbara enheter kan din personal enkelt ta upp beställningar direkt vid gästernas bord.


En komplett lösning för kassasystem och betalningar. Jeg er ute etter et kassasystem som er stabilt og billig. Det skal brukes i en bar med mat-servering. Er det noen som har erfaringer eller . Easypos erbjuder ett modernt kassasystem som bygger på den senaste tekniken. Enkelt och billigt att komma igång.


Mer information hittar du under flikarna . Frontline butikkdata er et komplett kassesystem tilpasset bransje. Systemet er enkelt å ta i bruk, har full administrasjon fra web men også offline støtte for stabil. Bruk systemet på en iPad , en PC, en Mac eller det som måtte passe deg.

Fullt kassasystem med skriver, kasseskuff og kortterminal. Pad er ikke inkludert, men her kan man. Vores kassesystem og POS system kan downloades på al hardware.


Vi leverer forretningskristiske tjenester og systemer som Økonomi, Lønn, Salg og prosjektstyringsverktøy og ikke minst skytjenester og serverdrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg