fredag 26. september 2014

Høytrykkspyler stålarmert slange

Slanger til faste lave priser og lynrask levering - hvitevare - storkjøkken. Slange til høytrykkspyler meter stålarmert. Lagerstatus: Ikke på lager - Antatt leveringstid uke.


Kjøpte en Stihl re 1plus hos sør-tre forrige måned. Den bruker 16a sikring, type c, treg sikring.

Test av høytrykkspylere: Gjør vårrengjøringen enklere med beste. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere. Den gjør også at slangen alltid holder seg på plass der den skal ved . En forlengerslange som utvider arbeidsradiusen til høytrykksvaskeren og gir meter ekstra rekkevidde. Oppgraderingssett til høytrykkspylere HK 12. I dag så sluttet høytrykkspyleren å virke.


Begge disse spylerne har stålarmert slange som er lett å håndtere.

Fordi slangen er stålarmert , kommer du også til å merke at levetiden er ekstremt god. Re: Hvilken høytrykkspyler ? Og ja: Stålarmert slange på min meter er også å fortrekke. For deg som ønsker en mer fleksibel og brukervennlig slange. Slangen er stålarmert og meget fleksibel.


Fra Nord-Europas største slangelager leverer vi høytrykkslanger. Våre høytrykkslanger omfatter blant annet hydraulikkslanger, høytrykk vaskeslanger og . De fleste høytrykkspylere for vanlig forbruker klarer seg fint med en ampere kurs. Hei, trenger ny høytrykkspyler. Høytrykkspyler , 1bar, kjørevogn, aliminiumspumpe, holdere og plass.


Nilfisk kraftig konsument høytrykkspyler. Tralle med hjul gjør det enkelt å håndtere maskinen. Slangetrommel med meter stålarmert høytrykkslange. Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn.


En effektiv høytrykksspyler trenger både trykk og volum, men slikt er . For å oppnå ekstra styrke og holdbarhet er P 160.

Liten kraftpakke av en høytrykkspyler som leveres med m stålarmert slange og slangetrommel. Bestillingsvare - 5-dager leveringstid! Litt usikker på hvilken høytrykkspyler jeg skal gå for om dagene.


Uansett merke, kjøp en med stålarmert (gummi-) slange , ikke plastslange. Største utvalg av Karcher slanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg