tirsdag 9. september 2014

Jabsco kjølevannspumpe

Passer bla til Perkins, Sole, Iveco. Vi overhaler også alle typer kjølevannspumper og pumper generelt. Vi ser frem til å høre fra deg! NB, finnes i flere versjoner, ta kontakt.


Vi har impellere for de fleste installasjoner. Send oss en mail eller ring så hjelper vi deg med å finne riktig produkt!

Volvo, Mercruiser QSD 8-2ES, ABSCO pumpe, , Johnson Pump. Impellerpumpe til Volvo Penta. Jabsco Service kit og Reservedeler. FL JABSCO Cyclone LP BSP 12V. Ellers er det vel jabsco som har noen, du bør ha filter på sugesiden på disse pumpene.


Vannpumper i høy kvalitet. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Salg, service og vedlikehold av motorer, gir, drev, marineutstyr, instrumenter samt deler til disse.

Frydenbø Sabb Motors nettbutikk. Deler og Brukermanualer til Sabb, For Iveco, Lister-Petter og Mitsubishi. Dette kan høres ut som slitt kjølevannspumpe ettersom det fungerer med vannslange.


I vannfrosne utenbordsmotorer er kjølevannspumpen vanligvis en impellerpumpe, og med en ødelagt eller gammel impeller kan motoren lett overhe. Saltvannsbestandige allroundpumper i bronse. Spesielt egnet som kjølevannspumpe , lensepumpe,. Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips.


Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. For a really dry bilge JABSCO. Kjølevannspumper , impeller, filter.


BESKRIVELSE Mange anvendelsesområder: – kjølevannspumpe for . Fikk lekkasje i kjølevannspumpen. Etter et døgns ekstra pause i Bønnerup, inkl skifte av kjølevannspumpe , gikk turen videre til Grenå. Takk til Mikael på bådebyggeriet! Christian Zaborowski er blant verdens fremste båtførere i Offshore Klasse 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg