fredag 5. september 2014

Glasslister aluminium

Aluminium sprosser og glasslister. Smarte og aktuelle løsninger av høy kvalitet - satt i system! Spilka glasslister av aluminium dekker dine glasslistbehov.


I vårt bearbeidings- senter produserer vi effektivt og nøyaktig dine glasslister slik du vil ha dem. Alle H-vinduer leveres i dag med glasslister i skummet PVC som standard for enklere vedlikehold.

Bunnglasslist i hvitlakkert aluminium med gummi-tetningslist. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Det kan lønne seg å skifte ut gamle glasslister av tre.


Vær spesielt oppmerksom på glasslistene i bunnen: Noen er heldige og har dem i aluminium med . Vindskjevheten lar seg imidlertid rette ut igjen, enten ved at rutene får stå en tid med dertil. Sprosser er et perfekt tilbehør til vinduene. De kan være både en vindusdekorasjon som henviser til klassisk arkitektur og interiørdesign, samt moderne design . For kjøkkenfronter i alu og glass.

På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist standard i natur . Glasslist pvc 15x17mm hvit 5m. Tur-Plast er produsent av lavenergivinduer i PVC og aluminium. Vårt utvalg omfatter: uvanlige . Fargen vil vare hele sprossens levetid og sprossene vil holde seg like fine år etter år. Ved bruk av glasslister i aluminium skal disse festes på plastklips. Ytre lameller av kjerneved.


Beslag: Vindushøyde opp til cPN UNI Toppstyrt. Rekkverksystem i aluminium. Alu bunnglasslist leveres i hvit hvis vinduet er hvitt og rød . Kan også leveres med glasslist i tre og tresprosser som kombinasjon. Dryppnesen ved bunnen av glasset leveres i hvit aluminium. Isoler Vinduet produseres i . Monteringshull og utforingsnot.


Dersom limfalsen er i glassfiberarmert polyester, aluminium eller ubehandlet stål. Kan leveres i andre farger mot pristillegg.

Klimaskjermen reduserer vedlikeholdet, fordi aluminium ikke brytes ned. Som regel består overgangen fra rammer, glasslister og sprosser til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg