tirsdag 30. september 2014

Runde speil

Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Golden Frame speil rundt , gull. Se også våre stilige speil i rekved.


Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser.

Josephine Speil Sølv 70X90cm. Her har vi samlet en rekke ulike varianter – både store og små som er praktiske og dekorative . Se Ting sitt store utvalg av speil. Ulike størrelser og former. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her.


Dette speilet vil gi hjemmet et stilig uttrykk samtidig som rommet også virker større. Speilet er et flott, klassisk speil med en fin, rund form.

Behovet for naturlig lys melder seg ettersom vi maler veggene i mørkere nyanser. Et speil reflekterer lyset og er dessuten veldig . Speil gjør som kjent at et rom virker større, og får dagslyset til å nå lengre inn i rommet. De aller fleste interiører føles mer åpne og flottere med . Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet.


IKEA - STOCKHOLM, Speil , valnøttfiner, , Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Rammen er bredere under speilet og . Legg i ønskeliste Sammenligne. Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer interiørstiler.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Et rundt og svært anvendelig speil med en bakplate i MDF.


Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger for hvor du kan . Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien. Speil leveres i modeller både med og uten belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg