fredag 5. september 2014

Ikea garanti hvitevarer

IKEA tilbyr god kvalitet til lave priser, slik at du som kunde skal være trygg når. Derfor leveres flere av våre produkter med garantibevis. IKEA lager hvitevarer du kan stole på – og alle har fem års garanti. Vi har alt fra vaskemaskiner og oppvaskmaskiner til kjøleskap og komfyrer.


Bufret Vi er lei for at du har opplevd problemer med produktet ditt.

Vi er på plass for å finne en løsning så fort som mulig. Gjelder din henvendelse angrekjøp, . IKEAs hvitevarer bortsett fra produktene i LAGAN-serien. Garantien er underlagt de vilkår og betingelser . De er uunnværlige hele veien fra en perfekt bakt pai til en tindrende ren tallerken. Derfor lager vi hvitevarer du kan stole på – og alle har 5-års garanti. Alle våre blandebatterier til kjøkken har.


Først hadde min samboer vert på ikea for en uke siden og fått tegnet kjøkken, der hadde kjøkkentegner uten unntak puttet inn dyre hvitevarer.

REKLAMASJON OG GARANTI PÅ HVITEVARER : Du kan klage på feil ved vaskemaskinen eller kjøleskapet ditt i inntil år. Ringte service som sa garantien IKEA skryter av på år ikke gjaldt. Vi foretar betalbar- og garanti -reparasjon (herunder mangel og reklamasjon) på IKEA hvitevare -produkter. Registrer din reparasjon på vår Service-web nå, . Enkelte leverandører krever at all garanti og reklamasjonsservice skal meldes inn direkte til.


På Whirlpool er vi opptatt av å alltid gi deg den beste servicen. For å gjøre det enklest mulig for oss å hjelpe deg så ber vi deg om å ha . Hva garantiene omfatter, beskrives på de neste sidene, under navnet på hver . Alle hvitevarer fra IKEA fås dessuten med års garanti som gir deg trygghet ( bortsett fra LAGAN- hvitevarer , som har års garanti ). Hvitevarer for alle behov . Synes de er som alle andre hvitevarer. Kjenner flere som har fra IKEA , de er også fornøyde! IKEA har års garanti på hvitevarene sine :).


Jeg vil ikke ha hvitevarene IKEA fører, så jeg lurer på om de bruker. Kvaliteten regner jeg med er ganske bra ettersom de har ti års garanti ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg