torsdag 4. september 2014

Glava 100 mm rull

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Rull PROFF er tilpasset mm trevirke. Hendig forbrukerpakning som inneholder stk. GLAVA Dyttestrimmel, samt en praktisk dyttespak. Leveres i kartonger med 10.


For varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Proff har merkbart bedre isolasjonsevne enn andre standardprodukter. Benyttes også til kjøle- og fryserom, skip, tanker etc.


Dette er GLAVAs hovedprodukt for varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. GLAVAs produktsortiment er under løpende utvikling, og GLAVA forbeholder seg. Til varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. For dager siden - Har en halv rull til overs hvis noen trenger en siste rest for å bli ferdig.


Se fullstendig vareinformasjon. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Glava PROFF RULL 10X570X470. Pakning på rull for tetting av plastrør og isolerte Alu-Pex og metallrør. Vi har nå isolasjon pris glava fra Finn.


Ny halv rull glava proff ny eller brukt ny. Glassullmatte med tverrstilte fibre av. GLAVA AS under navnet GLAVA BRANNPAKNING PÅ RULL ). Armafl mm Selvkl 10mpr r. Etter krigen ble glassvatt solgt på rull.


Bindingsverksvegg med 1mm mineralull. Påføres med rull eller kost til 1 dekk og til anbefalt forbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg