torsdag 25. september 2014

Syrefaste treskruer a4

Treskrue med senkhode, Syrefast stål A4. Vi har utvidet serien med syrefaste skruer til å inneholde både og 6mm skruer i tillegg til og . Syrefaste skruer av høy kvalitet som er godt egnet til terrasse. Stålkvaliteten gjør at denne skruen verken ruster . Sekskantskrue i henhold til DIN 571.

Et utvalg av Asyrefaste treskruer med 6-kant hode. Oppgitt størrelse: Tykkelse x lengde x hodebredde. Produsert av syrefast stål for meget . Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Det er viktig å bruke masterboards skruer , da disse har riktig fals, lengde,.


Vi har standard terrasseskruer, rustfritt terrasseskruer A, og. Right er Arvid Nilssons treskruesortiment som inneholder skruer med Torx spor i.

Syrefast Amed kutterspiss - skruen brukes utendørs og har torxspor. Proff kvalitet til lave priser. Bruk kun Asyrefast skruer eller spiker på kebony og lignende, og 1m fra kysten på vanlig kledning.


Forborr om man bruker skruer , spesielt . Skruene har pozidrive-spor. Alle dimensjoner har spiss med fiberkutt som hindrer sprekkdannelse. L mm, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp.


SKRUE FRANSK TRE 6XA,DIN5ASYREFAST NV10 . Fixxer treskruer syrefast monteringshode med cutter er beregnet for montering i tre. Fransk treskrue syrefast ADIN 571. Det anbefales å bruke syrefaste. Gjengelengde for delgjengede skruer er av total lengde - max. MFT syrefaste treskruer Aer delgjenget.


Freseriller under hodet gir en perfekt forsenkning. Tx spor for optimalt bitsgrep.

Plateskrue for innfesting trevek mot stål. Rustfritt stål Apassivisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg