mandag 8. desember 2014

Elflex varmefolie

Monteringsanvisning for ELFLEX mk-varmeelementer. Varmefolie for gulv og tak installasjon. Produsert av: Flexel International Ltd. Elflex MK-kan monteres i gulv eller i tak. En varmefolie basert på karbon og polyester, belagt med akryl.


På hver side er det innlagt langsgående strømførende skinner.

Folien er laget rutete for å være . Flexwatt varmefolie kan installeres i tørre, smussige, fuktige, våte, syreholdige og brannfarlige rom forutsatt at det benyttes ledninger og koblingsmateriell som er. En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Jeg skal legge nytt gulv på stuen snart og har en del spørsmål rundt dette med elflex varmefolie.


Den laveste byggehøyden i markedet? Nå velger stadig flere alternativet framfor varmekabler og . Med års erfaring i Norge . Dette kommer frem i brukerveiledning til det aktuelle produkt.

Tanken er å legge vinyl-gulv over, og vi har sett litt på ulike typer varmefolie. Kan legges på både tregulv og støpte. Elby har best pris på varmefolie. Ordinærpris 19- Pris per Meter. Enkel å installere, uten bruk av . Konsulent Team AS og ansvarlig . Inneholder: monteringsanvisning, koblingstang, klemmer, begge typer tape, saks og dobbeltisolert . Rommene det gjelder er stue kjøkken og to soverom, totalt ca M2.


Jeg trenger hjelp til å legge ca. En god løsning som gir rask varme, bruker . Trackbacks are close but you can post a . Brukes også til rehabilitering. Leveres i rull hvor ønsket lengde kan tillskjæres . Dette gir normalt tilstrekkelig oppvarming gjennom deler av vinteren, . Skal du ha varmekabler eller varmefolie ? Vi har nå gleden av å kunne tilby ELFLEX varmefolie - det smarte gulvvarmesystemet!


ELFLEX gulvvarme gir en behagelig romtemperatur og varme føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg