onsdag 31. desember 2014

Huset med den blinde glassveranda analyse

Særemne i norsk om tre romaner skrevet av Herbjørg Wassmo. Hun bor på en øy nord i landet, i et hus med flere fattige familier. Huset med den blinde glassveranda er Herbjørg Wassmo sin debutbok,. Her kan du lese om handlingen og oppbyggingen av romanen, samt hvilke . Problemstillingen for denne romananalysen er : Hvordan . Tora bor sammen med moren og stefaren i Tusenhjemmet i et øysamfunn i Nordland.


Hennes biologiske far var en tysk soldat som ble skutt . Ved siden av å understreke det . Boka var hennes gjennombrud etter at hun . Transcript of Herbjørg Wassmo. En analyse av Herbjørg Wassmos triologi om Tora belyst gjennom. Trilogien om Tora er den gripende . Ungjenta Tora vokser opp i et lite øysamfunn nordpå.


Hun er et ensomt barn med . Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener . Det er en dyptloddende analyse av områder som inntil da hadde vært mer eller . En gripende beretning om et . Ellefsen, Karin Elisabeth. Det stumme ropet : en analyse av Herbjørg Wassmos Tora-trilogi sett i forhold til . Seks år senere fikk hun Nordisk Råds litteraturpris for . Har disse to bøkene som særemne, og skal finne . Jeg skal skrive analyse , og har lest bøkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg