fredag 19. desember 2014

Traktor dekk kalkulator

Rdekk på traktor og 13. Omregningstabell for dekkdimensjoner innlegg 3. Traktordekk og rulleomkrets innlegg 7. Hjelp til forståelse av traktordekk innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift.

Bufret Lignende Dekk til landbruksmaskiner! Vianor dekk kalkulator - Vianor dekkinformasjon. Takket være vårt omfattende utvalg finner du alltid produkter og tjenester av høy kvalitet.


I nært samarbeide med dekk - og felgprodusenter . Torp Maskin har et stort utvalg i både nye og brukte traktordekk og felger til gunstige priser. Er det nokon som har hjerna eller kalkulatoren i orden og kan fortelje meg om det passar? Alliance 3representerer den nyeste utviklingen innen 65-serien av traktordekk i lavprofil.

Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste . Dersom du kjører med en gammel henger på en nyere traktor som gjerne har. Dekkprodusentene har en slik kalkulator på nettsidene sine. Last ned Teknisk Håndbok Continental landbruksdekk. Vi finner alltid en god løsning til.


I vårt produktsortiment finnes dekk og felger også til mindre . På sin andre traktor har han Michelin XM. Opp igjennom historien har størrelsesbenevnelsene på traktordekk forandret seg ganger (her bruker jeg også tilsvarende dekkstørrelser i eksempler): Fra . Spesialfordeler og gratis gårdsbersøk fra Dekkmann. Mye nyttig informasjon om dekkdimensjoner, dekk og felger. Det er forskjellige satser for øvrige dekk -kategorier, for eksempel på.


Dette gjelder også traktordekk. Det finnes smale dekk for sprøyting, brede dekk for harving og såing, forsterkede dekk for skogsbruk og dekk for stein og grus. Generelt bruker dekkforhandlere å holde seg innen maks avvik. Hva som er lovlige dimensjoner, finner du ved å benytte dekk - kalkulatoren på denne siden.


Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk.

I tillegg påvirker det sikkerheten. For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved . Et traktordekk er et helt treningssenter i seg selv, for du kan gjøre et vell av funksjonelle styrkeøvelser på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg