mandag 22. desember 2014

Presstang rør

Høy kompresjon presstang i smidd og spesialherdet stål. Alt du trenger til kapping, avgradning, kutting, bøying og opprømming av rør laget av blant annet kobber, . Er ute etter en presstang for reparasjon av rør på jobben. Presstang universal Melbye. Ridgid har noen fine, men prisene er ekstreme på de elektriske maskinene.


PRESSTANG ENDEHYLSER PZD3.

Hydraulisk presstang 130kN. Se under fanen pressbakker, for valg av riktig type bakker. Leveres med koffert med plass til sett med . Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk.


For sammentrykking av endehylser iht. Endehylsene settes inn i verktøyet . HPA 4er en batteripresse for elektriske forbindelser som forenkler hverdagen enda ett hakk. Med Novopress HPA 4kan man presse (dor-press) kabelsko .

Prisenhet: STK Minste salgsforpakking: STK = STK. Den elektriske installasjonen for klemmer til varmefolie skjer raskt ved hjelp av vår systemgodkjente presstang. Rør -skjøtehylse Cu-fortinnet type L-M. Det riktige verktøyet til enhver situasjon!


Bolter til presstang (sett). Tilgjengelighet: Ikke på lager. Rør , slanger, isolasjon, fiberduk, osv. Vennligst sjekk enhet på varen. Du må derfor legge inn et antall som går opp i lengden eller . Tar dimensjoner fra til mm2.


Roterbar pressbakke gjør at endehylsene kan settes i . På samme måte som for lodding av rør -koblinger? Elektro-hydrauliske presstenger. BLUE EKSPERT elektro-hydraulisk komprimeringsverktøy integrerer alle nødvendige funksjoner for å sikre en perfekt.


Køb Rems V press tang hos Sanistål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg