tirsdag 23. desember 2014

Malm kommode 3 skuffer

Derfor følger det med et beslag for å feste. Et rent uttrykk som sklir rett inn uansett hvor du setter den på soverommet. Har bruksmerker og misfarge noen steder (se bilder), selges derfor billig.


Nypris: 5kr Mer produktinfo: . Malm kommode skuffer fra Kr. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og .

Sendte nettopp mannen innom for å kjøpe den med skuffer :) tenkte å ha den som stellekommode på badet. Pent brukt kommode fra ikea. Brugsspor på toppladen og mindre skade i bund som ses på . IKEA malm kommode i egetræ, med skuffer. Utrolig flot og velholdt - næsten som ny.


Lengde: 80cm, breidde : 48cm, høgde: 75cm. Annonsen har utløpt og er . Hvis du vil organisere innsiden, kan du supplere med SKUBB .

Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. MALM - KOMMODE med tre skuffer. Leveres direkte til døren – Velkommen! Evt noen andre kommoder som fungerer bra? Vi har malm med skuffer som stellebor og synes den har perfekt høyde.


En entall dype skuffer - mer lagringsplass. Yaschiki Med jevn drift og stopp. Boligindretning, Møbler og Inspiration til hele hjemmet - IKEA. Den rette pris på kommode, ikea malm kommode skuffer.


Find de nyeste køb, salg og brugt annoncer her. Kommode KABDRUP skuffer hvid. IKEA Malm-hacking går i al sin enkelhed ud på at beklæde en malm kommode med et andet look.


Noen med erfaring med å bruke malm kommode som stellebord? Har dere den med eller skuffer ? Jeg har den med fire skuffer som . Vi har kommoder i stiler som matcher garderobene våre, og i ulike størrelser, slik at du kan bruke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg