tirsdag 23. desember 2014

Eksos overgang

Alle eksos universalt (3produkter). Vi lagerfører alt du trenger til et komplett eksosanlegg : eksosben eksosrør,. Elektrisk bypass av eksos - 63mm rørdimensjon.


Flexirør eksos 100mm . Eksosklemme rustfri (79mm).

Spesialprodusert for overgang på eksos , 48kr. Generelt: Hei kjære MP folk Jeg sliter litt med frieksos mellom svanehals og sylinder, sylinderen blir . EKSOS OVERGANG 65--5 . Finner ikke på nett eller Ebay. Overgang fra ø42mm til ø24mm til eksos på dieselvarmer.


Uten å nødvendigvis måtte sveise . Kan jeg koble Eberspächer Dtil det gamle.

Flere resultater fra baatplassen. Downpipe overgang - 4. Aggregatet skal ikke under noen omstendigheter installeres i oppholdsrom eller i tilstøtende rom der det kan være fare for kullosforgiftning. Reduksjonsadapter fra 28mm til 25mm.


Gjør det mulig å bruke eksosanlegg tilpasset 25mm eksosåpning, som er orginaldimensjon på . Passer i eksosflens eller lyddemper, for overgang til eksosslange. Vi sjekker ditt eksosanlegg gratis, og om det er noe å sette fingeren på, så gir vi deg et. Ta kontakt hvis du vil vite mer om Halyards spesialkonstruerte eksos. Halyard kan levere en rekke bend i ulike vinkler og overganger mellom. Noen som vet om det finnes en overgang fra 2. Blir jo litt jalla det synes jeg.


Er litt lei av sugerøra som . Oppgraderinger til amcar,overhaling av dieselpumper og injektorer, Apple mufflers, byggvarme, Fitech EFI, Ridetech. Lyddemper - Polini Aluminium - 16mm overgang. Har akkurat den løsningen med feil overgang til fleksibelt rør, men jeg har.


Du må regne med å skifte luftfilter noe oftere da ikke all eksos.

R=1xd radiuser Stålrør og bend for eksos-systemer er levert i St.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg