mandag 8. desember 2014

Matt sort benkeplate

Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i. Laminat Askegrå matt , 615. Sigdal benkeplater - sort skimmer . En benkeplate av kvarts er et kunststykke! Svart, semi- matt kunststein.


Utstilling- skrog og benkeplate har aldri har vært montert.

Kjøkkenskapene leveres flatpakk. Hos HTH finner du et stort utvalg av benkeplater i forskjellige materialer. For eksempel laminatplater og forskjellige benkeplater i heltre. Blir det for dristig med helsort , kan du trekke inn en liten dose mørk.


I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Sort kjøkken, men en kontrast benkeplate - dritkult. Siw: Hei Siw :-) Hvis det blir svart, så blir det 1 sikkert en matt overflate.


Vi kan nå levere våre solidcore laminatplater med matt nanotech overflate.

Stein finnes i fargetoner fra nesten hvitt til kullsort , og er tilgjengelig med spaltet, mattslipt eller høyglanspolert overflate. Radie matt nikkel, cc 1mm. EKBACKEN spesialtilpasset benkeplate , hvit høyglans, laminat. OXSTEN spesialtilpasset benkeplate , matt mørk grå, marmormønstret kvarts . Vi skal velge benkeplate til kjøkkenet.


Vår kompaktlaminat er matt sort og med litt oljing i starten blir det vannavvisende og lett å holde rent. Våre mønstrede eller helfargede benkeplater har en glatt, matt overflate som gir en ren og moderne følelse. Lengde mm, 1mm, 2mm, 3mm, 4mm. Heltre har tradisjonelt vært . Benkeplate lys eik og sort granitt. Håndtak og benkeplate medfølger ikke, men kan kjøpes separat.


Møblene er tilgjengelig i hvit høyglans og matt svart finér. Se vårt utvalg av benkeplater av laminat. Deretter avtaler vi leveringstid for når din nye benkeplate vil bli montert. Vi anbefaler gjerne Marmor, Sandstein og Skifer i overflatene mattslipt og børstet.


Brekkestø har høyglans overflate, mens. Homborsund har matt overflate. Her vises kjøkkenet i høyglans variant med benkeplate i sort laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg