fredag 19. desember 2014

Restplasser studier 2018

STUDIER , SKOLER, YRKER og STUDIESTEDER. Utvid søket ved å legge til flere kriterier. Dette må du gjere sjølv om du ikkje ønskjer å takke ja til tilbodet du har fått om ledige studieplassar. Det betyr at det kan komme nye studier på lista, og at enkelte kan bli fjernet etter hvert som de fylles opp. Vi tilbyr restplasser til høstens studier i Oslo, Spania eller på nett.


Kom du ikke inn på studiet du søkte?

I øyeblikket har 3studier resteplasser liggende ute hos. Kristian Folkman ber folk som ser etter restplasser å følge med i dagene fremover. Vi gjør oppmerksom på at listen over ledige studieplasser blir oppdatert hver dag klokken 09.


Det er for tiden ingen ledige studieplasser ved UiS. Del artikkel: Semesterstart ved Universitetet i Stavanger. Informasjon om restplasser finner du på nettsiden til det aktuelle studiet , se listen.


Vil du studere i utlandet? Ser du etter restplasser ?

I Spania har vi fullt utstyrte studentboliger hvor du kan flytte rett inn. Ledige studieplasser for studier i Samordna Opptak. Slik søker du på restplass.


Les også: Her vil aller flest studere. Ifølge Samordna opptak kan du søke inntil ti ledige restplasser , og du kan få . Få ting er viktigere i livet enn valg av studiet. Valget avgjør i stor grad din fremtidige karriere og livslønn. Dersom du fikk avslag på . KRINGSJÅ (VG) Tresor Egholm (28) har bråbestemt seg for å studere til høsten.


I dag kan han velge mellom flere tusen studieplasser - om han . På restplasser på Samordna Opptak finner du mulighetene. Her er en oversikt over studier med ledige plasser hos høgskulen i Volda. Har du ikke søkt ennå, kan du søke restplasser fra 20. Det krever nemlig motivasjon å studere et fag, . Se hver enkelt programkategori under for nærmere informasjon om frister og søknadsprosess.


Bachelor, femårige masterstudier og veterinærstudiet. STUDERE EMNE: Du kan ta enkeltemner på UiB, uten å være registrert som student på et studieprogram. Eller har lyst til å søke.

MBA) er en svært populær grad på masternivå for studenter i bedriftsøkonomi globalt. Her finn du oversikt over ledige studieplassar på Samordna opptak og lokalt opptak ved Høgskulen på Vestlandet. Alle studenter som vil søke utvekslingsplass i restplassopptaket må registrere. Her får du informasjon om søknadsprosessen, hvilke opptakskrav de ulike studiene og kursene har, behandlingsti utmelding, stipend samt svar på spørsmål vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg