onsdag 31. desember 2014

Ullvask symbol

Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på. Symbolet for ullvask er som regel et garn, mens for håndvask er symbolet , . Men du har kanskje opplevd at det er lav sentrifugering på ullvask i maskin? Det har sin naturlige forklaring, ifølge Grimstad Klepp: - Årsaken til . Tørketromles ved høy varme - max. Ekstra skånevask ( ullvask ).

Vaskemiddel som ikke egner seg til ullvask inneholder nemlig enzymer og blekemiddel, som ødelegger de fine ullfibrene. Det er mange som tror at ull blir ødelagt av høy temperatur. Men det er en myte, sier Ingun Grimstad Klepp.


Hun leder et forskningsprosjekt om . Det generelle symbolet for tørking i tørketrommel er en firkant med en ring inni. I midten står det én eller to. Det er ikke lett å vite hva alle vaskesymbolene betyr. Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut?


Mangler: ullvask symboler på zanussi vaskemaskin gorenje vaskemaskin symboler Folk søker også etter Vaskeguide - Zizzi.

Bufret For å avklare hva symbolene betyr, gir vi deg en forklaring på hvert enkelt symbol. Skyllestopp” - symbolet på displayet lyser. Symbol for maskinvask med angitt temperatur. Vaskebaljen angir at plagget kan vaskes i maskinen.


Antall grader som vises angir maksimal temperatur som . Jeg ville kjørt all ull hvor jeg var usikker på fiberinnholdet i kald ullvask (med stjerne). Med ullvaskemiddel selvsagt, Milo er det vanligste i . Platinium Ullvask (Ull): for ull, kasjmir, osv. Men hva når det er en flat strek under dette symbolet ? LES OGSÅ: Slik tyder du symbolene på vaskelappen.


Omo som ikke er beregnet på ullvask. Bufret Noen avsnitt i bruksanvisningen er merket med spesielle symboler. Disse symbolene har følgende betydning: Her finner du.


Maskinvask ( ullvask symbol ) 30°C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg