fredag 26. desember 2014

Impregnering av klær

Impregneringsspray, vaskemidler, greenland wax med mer. Du bør derfor impregnere klærne etter hver vask. XXL har et stort utvalg av Klær til Herre, dame, barn og junior.


Her finner du Klær til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som Bergans, Nike, 2xu . Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering ? Spesielt godt egnet til klær for jakt og fritid.

Vi har impregnering til klær uten membran som brukes i vaskemaskinen og impregnering til klær og turutstyr med og . Man skal ikke bruke innvaskings- impregnering på klær med membran, fordi da får . Vasking av goretex klær - hvordan? Velg blant impregnering , rens, dunvask, Gore-Tex-vask og . Med riktig impregnering beskytter du skoene og klærne dine mot væte, . Min gamle Bullson jakke funker mer som svamp i regnvær nå for tiden. Hva kan brukes slik at den blir mer . Utvalg til behandling av dine MC- Klær.


IMPREGNERING : Vi sprayet to ulike typer skinn for å se hvilken impregnering som er.

Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet. Har noen noe forslag til en god impregnering , noen har foreslått. Fagstoff: Klær av naturprodukter som ull og bomull råtner om det ikke blir tørket. Syntetiske stoffer blir jordslått.


Fiber ProTector impregnering. Wash-In er produktet som anbefales når klær skal impregneres. Bilde av Bivoks impregnering.


Det er dessverre en ulempe at stoffet ikke er vanntett når . Sist jeg prøvde impregnering så brukte jeg spray og det fungerte ikke,. Man kan bruke vanlig vaskemiddel og vaskepulver for fargete klær. Enten du har klær av bomull eller syntetiske stof, bør du vaske og. Den er sterkt vann og smussavisende og beskytter mot alle typer organisk smuss og søl.


StormProof er ideel til impregnering av alle tekstiler, som klær , telt, bivuakkpresenninger og syntetiske soveposer. Zebla Waterproofing Spray 3ml, Gjør klærne dine vannavvisende! Insektmiddel mot flått og mygg til impregnering av klær. Virkestoffet i insektmiddelet er permetrin. Permetrin er en kunstig variant av en gruppe stoffer . Man kan impregnere klær og sko også, da ved å påføre kjemikalier som gjør dem vanntette.


En annen ting som er vanlig å impregnere er telt og seil til båter.

Tech Wash og TX Direct er perfekte produkter for å ta vare på barnas klær , enten det er snakk om park- og vinterdresser eller den vanntette . Direct anbefales til Gore-Tex, og kan brukes på alle tekstiler som skal være vanntette, for eksempel også Ultrex, Entrant, Triple Point og eVENT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg