torsdag 25. desember 2014

Intex basseng

Hopp i bassenget med INTEX. Når sommeren endelig er over oss er det herlig å HOPPE I BASSENGET og kjøle seg ned! Det er det beste når det er varmt ute! Flott rammebasseng fra Intex som har plass til hele familien!


Intex har i over år produsert basseng , oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for .

Den har blitt en hage klassiker. Basseng Galvanisert Ramme 3. Bredt utvalg av bassenger og oppblåsbare badeleker fra kvalitetsmerket Intex ! Her å Jollyroom finner du mange supermorsomme bassenger i ulike størrelser og med forskjellig fine motiver. Intex er verdensledende innen produksjon av . Et herlig oppblåsbart basseng fra Intex.


Fyll bassenget med vann og gjør om hagen til en morsom plass for barn såvel som voksne. Skap et koselig og personlig hjem!

Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Jeg har alltid fortrukket basseng i fordel for sjøen eller ferskvann. For å gjøre resten av historien kort, i dag har vi et intex basseng stående i . Lave priser og rask levering.


Rammebasseng fra Intex som består av en aluminiumsramme og en basseng - duk i PVC-plast. Bygging: Det tar i underkant av en time å sette . Filter utviklet for filtrering av oppblåsbare basseng fra Intex. Kategorier: Intex, Strandlek. Ha kontroll på vannverdiene i bassenget.


H-stips med enkel og oversiktlig bruks. INTEX Swim Centre basseng (L) Den perfekte måten å tilbringe lange sommerdager på. Dame Herre Barn Sko Undertøy . Intex basseng med badeball og badering Fra 2år.


Rørbaseng og Easy Set-basseng. Tenkte i den forbindelse å få gravd ned et Intex rammebasseng,. Oppblåsbart svømmebasseng med luftkamre. Lokket vil da bli for tungt til å få fjernet fra gang til gang bassenget er i bruk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg