onsdag 31. desember 2014

Levegg polyester

Beige skjermvegg i 2g polyester. Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.

Trekk til levegg grå polyester. Utrekkbar levegg i polyester. Fungerer som en vertikal rullegardin. Populær levegg for å skape en lun stemning. Beskyttelsestrekk til leveggene.


D polyester med PVC belegg på innsiden. Vanntett og kulderesistent.

Lukkes med borrelåshekter. Se vårt store utvalg av Andre hagemøbler til gode priser. Polyester Plantekasser Disse plantekasser er produsert av høy kvalitets polyester som er forsterket med glassfiber. Også hjørnene er forsterket med glassfiber, . Aluminiumskassett og trekk i 280g PU belagt polyester.


Leveres med veggfester og bakkefester. Levegg Skjerm Monaco bøyelig Jabo. Weathershield polyester , som Kampa Air Pro luftteltet. Perfekt til stranden, campingplassen, parken etc.


Produktet sendes innen timer. Laget av belagt polyester. Trenger du en lun krok er dette en praktisk og enkel . Frisbee polyester D:31cm KOOPMAN. Her får du ikke bare en, men to levegger på rull til verandaen.


Praktisk levegg som kan reguleres inntil meter. Dobbel levegg fra IngardenDobbel levegg til verandaen.

Kassetten monteres på vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Skjermen er uV beskyttet og holder godt mot falming. Den er også vannavstøtende. PRODUKTBESKRIVELSE click to collapse contents.


Materiale takduk: Polyester PVC belagt. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg