mandag 29. desember 2014

Internasjonalt førerkort thailand

Men har du fått den rette . Internasjonalt førerkort er fortsatt nødvendig hvis du skal kjøre bil i enkelte land i Europa. Hvis man er her lengre enn tre . Du får internasjonal førerkort hos NAF. Og er det bare å kjøre bil på lovlig måte i Norge?


Enkelte land kan kreve internasjonalt førerkort ved leie av bil.

Er gift med en thailandsk dame () og hun har fått opphold i Norge. Hun går nå på språkkurs og kjører egen bil. Førerkort er gyldig i kun tre . KAN BLI STRESS: Med internasjonalt førerkort har man en oversettelse.


For lengre opphold kan man . Et internasjonalt førerkort anbefales (utover det nasjonale). Vi anbefaler at alle barn under . Har man ikke internasjonalt førerkort så må man i tillegg ta en teoritest samt ut i kjøregården hvor . For å få et thailandsk førerkort kan konsulatet være behjelpelig med å utstede en bekreftelse.

Uten internasjonalt førerkort risikerer du bøter . Vi skiller også mellom retten til å kjøre med det utenlandske førerkortet i Norge . MA utsteder internasjonalt førerkort både til sine medlemmer og til ikke- medlemmer. Thailand og Japan og noen søramerikanske land. I mange land er det lovpålagt med internasjonalt førerkort for. Du trenger et internasjonalt førerkort blant annet.


Det er på fire forskjellige språk men ikke Thai , stemmer det at det skal ikke være oversatt på . Eller kan man bare ha orginale . Enkelte trekk ved thailandsk trafikkultur bør man holde seg unna Fra en biltur langs kysten. Ta med internasjonalt førerkort som er lett å skaffe. Canon slapp tre kameraer i november, hvor samtlige i grunn fortjener en plass i entusiast-kategorien.


Mange grupper vil ikke lenger få sitt førerkort godkjent, men må starte på. Jeg tror rett og slett ikke på dette. Norsk førerkort er godkjent i EØS-land: sjekk med.


Trenger jeg internasjonalt førerkort ? New Zealand og der er det krav om internasjonalt førerkort. Så vidt jeg har fått med meg finnes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg