mandag 15. desember 2014

Brusboks kjøler

Genial dings som kjøler ned ølen din og holder den kald opp til timer. Bruker tjilleren hver dag til brusbokser , flasker og vanlige glass. Neoprenkjøler som holder brusboksen din kald og kjølig på varme sommerdager. Kjøler til brusboks – ølboks.


Dessverre er det ikke flere av det ønskede produktet på lager. DRENSRENNE ACO HEXALINE GARASJEPAKK.

Tilgjengelig i butikker. ENDEVEGG TETT ACO EUROLINE. Problemet med å kjøle ned en brusboks eller -flaske hurtig, er at det lett dannes is på yttersiden av beholderen, mens væsken i midten forblir . Plastmo har nylig lansert boks kjøleren på det norske markedet, for de som ønsker en kald drikke om sommeren uten å bruke strøm eller annen drivkraft. Pepsi MAX- kjøleren Ytre mål: 394. Boksholderen kan brukes til de fleste typer bokser, om det er ølbokser, brusbokser , energidrikkebokser, ja, hva du måtte ønske.


Du kan ta den med på stranden, . Vann leder varme (eller kulde) bedre enn luft, så det går fortere å kjøle ned en flaske i isvann enn i et tilsvarende kaldt kjøleskap eller fryser. Oppbevare i frysen og ta frem når du har kjøpt lunkne bokser - Kjøp på Blueboxshop.

Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Bokskjøler Teng Tools P-SH01. Skaff deg enten tørris hvis du vil ha en elektrisk kjøler skaff deg en facekjøler, casadekjøler eller noe slikt. Brusboks Avkjøler Elektrisk DIY. Trikset over er den raskeste måten du kjøler ned drikke på, men det er ikke.


WOW-FAKTOR: Kjøl ned brusboksen med en tastaturrenser. Men spørsmålet om hvor fort fort, nøyaktig! Julekalender: Luke 18: Slik moser du en brusboks uten å bruke makt. Når den så settes ned i kaldt vann, vil det kalde vannet raskt kjøle ned . Da kommer du til å elske denne smarte videoen som viser deg hvordan du ganske enkelt kjøler ned bokser med drikke på under minutter.


Mangler: brusboks tåler colabokser å bli fryst ned? Mat og drikke - Diskusjon. Nå kan ikke jeg garantere at brusboksene dine ikke kommer til å sprekke, men naboen min har alltid kjølt ned sine bokser i snøen om vinteren . Dette smarte trikset kan komme godt med på varme sommerdager!


Vi gir bort en julegave: Unikt kjøleskap formet som brusboks ! L i volum og har både kjøle - og varmefunksjon. Sprenge brusboks o Legg en. Hva har skjedd med brusboksen ?

Vil du kjøle ned brusen du nettopp har kjøpt? Eller drikker du så sakte at den blir varm før du har drukket den opp? Et USB-kjøleskap er løsningen.


Med dette nye minikjøleskapet kan du kjøle ned stående. Når dere er ferdig med å poppe og boksene har kjølt seg ned kan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg