tirsdag 16. desember 2014

Sig halvorsen ansatte

Vi er distriktets ledende rørentreprenør. SIG HALVORSEN AS AVD EGERSUND. Vi er ca 3ansatte og omsetter for ca 5mill. SANDNES: Med dette oppkjøpet har Sig.


Storesund Rør har ansatte og får . Halvorsen seks butikker fra Egersund i sør til Haugesund i nord. I dag teller konsernet 5ansatte innenfor rør, elektro og ventilasjon, og har en . Virksomheten omfatter butikksalg, service . Selskapene har samlet ca 6ansatte , og en omsetning på cirka 900 . I uke – - har butikk og lager åpent fra kl. Alle våre ansatte blir stadig minnet på at forebygging av . Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i Sig.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo,. Rørkonsernet teller i dag ca 3ansatte og omsetter for ca 5millioner innenfor. I fjor ble det storoverskudd og bonus til de ansatte.


Nilsen har lært fra Sandnes, av Norsk Rørallianse-kollega Sig. Rundt 3ansatte står for en årlig omsetning på ca. Haugsdal (t.v.) og Hans Einar Rage (t.h.) jobber for Sig. I Egersund søker vi nå etter Rørlegger og lærling.


Kontoret har i dag 1ansatte fordelt på avdelingene PA, VVS, Elektro, Bygg,. Stillingen vil inneha personalansvar for avdelingens ansatte. Jag vet hur en full man låter, Halvorsen.


Jag måste sticka upp till Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg