tirsdag 9. desember 2014

Shakersett

Et komplett shakersett i rustfritt stål med alt du trenger for å bli en ordentlig bartender på Aruba, Jamaica, Bermuda eller Bahama. Det er enkelt med en klassisk. En shaker er et must når du skal blande drinker. Lokket er todelt og du åpner øverste topplokk når du heller i glasset.


Fyll med ønsket ingredienser og is, sett . Shakersett Rustfritt deler.

Barsett i fem forskjellige deler - perfekt til festen din. Miks flotte drinker som en proff når vennene dine kommer . Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Cocktail shaker sett i gull eller sort.


Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette . Stilig sett i mange deler.

Alt du trenger for å mikse coctails. Settet består av coctailshaker, barsil, dekorkniv , garnityrklype og boksåpner. Display i blankpolert stål er inkludert. Knallfint barsett som innholder Bowling pin shaker, barsil, servitøråpner, garnityrklype og målebeger.


Består av tilsammen deler som avbildet. Har du ikke dette flotte rustfrie stål isbøtte og cocktail settet (deler) enda? Tenk ikke to ganger og bli en skikkleig barmann som forberedrer ekslusive cocktails . Nyt sommeren og iskaffe med View shaker-sett. Det praktiske shaker-settet fra Blomus er i rustfritt stål.


Settet inneholder mål og resept stemplet på glasset. Komplett shakerset i rostfritt stål med allt du behöver för att bli kung, kung, kung i hemmabaren. Setet innehåller shaker, drinksil, mätglas, cocktailsked samt en . Kjøp isbøtter og cocktail shakers engros hos BigBuy. Tilgjengelighet: Forhåndsbestill . Denne nydelig par hvitt hjerte salt og pepper shakers gjør en fin gave for bruden og brudgommens tabell, eller en bryllupsgave jubileum.


Tre shakers i SKSETinkluderer SK3 . Scroll ned for å velge graveringstekst!

Bordskåner som beskytter bordet mot varme og tåler opptil 300°C. Fremstilt i silikon og rustfritt stål. Gaveeske med hvitløksrivjern og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg