onsdag 10. desember 2014

Ikea høyskap bad

Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. Les om vilkårene i garantiheftet. Du kan flytte hyllene og justere avstanden etter dine behov.


Lyst grønt, blått og hvitt bad med tradisjonelt badekar og skap med dobbelt servant. Her finner du all oppbevaring til baderommet.

Ikke skap deg – speil deg. Speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. STORJORM speilskap kommer . En god løsning for deg som har lite plass.


Speilet leveres forseglet med sikkerhetsfilm på baksiden, noe . Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for . De matcher andre skap til baderommet også, slik at du kan glede deg over et. Bad med baderomsøy til ham og henne.

Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Et lite, mørkegrått bad med GODMORGON skap i hvit, TOLKEN benkeplate og. LILLÅNGEN Skap til vaskemaskin. Lite, hvitt bad med to hvite høyskap , et speil og et servantskap med to.


Sjekk at veggene på badet kan bære tyngden av møbelet. Selger to pent brukte Lillången høyskap med speildør på grunn av oppussing av bad. Skapene har en fast og fire flyttbare hyller.


Dessverre gjør denne døra at skapet blir . Vi gjør dette fordi vi synes IKEA har mye bedre kvalitet ifht pris enn ALT annet vi har sett. Det fungerer bra, men vil ikke anbefale å bruke kjøkkenplate fra ikea på badet , fordi det tåler de ikke. Vil også ha et høyskap , evt en annen skapløsning som øker lagringsplassen.


Har kikket litt på IKEA , men de har bare håpløst kjedelige . Leter du etter et høyskap ? Klikk deg inn og gjør et godt kjøp hos Nettoline. Så kan alle i familien få sitt eget skap. Høyskap med speildør og spot inni farge høyglansrød . Perfect where space is limited since the cabinet is .

Steng den og lag hyller eller sett inn skap i døråpningen. I stuen kan du gjøre hyllen dekorativ med en tapetsert plate bak hyllene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg