torsdag 17. desember 2015

Brennplater ulefos

Fremdeles er vår antikkovn i produksjon ved Jernværket på Ulefoss , og den kan. Takk for at du har valgt Ulefos etasjeovn. Brennplater , katalysatordeksel og katalysator er forbruksdeler og må byttes etter. Vi er Nordens største produsent av gategods.


Vår forretningsidè er egen utvikling og produksjon av unike gategodsløsninger i samarbeid med . Ulefos Ulabrand , bredde 80cm, dybde 75cm, solid komfyr kr.

Ulefos Antikkovn er ovn, møbel og kunstverk i ett. Innvendige brennplater av støpejern beskytter sidene i det store . Ovnen leveres med to eller tre etasjer. Har du en gammel, rusten ovn som bare ligger der - eller som ikke er i bruk?


Sett kulturskatten din i stand selv og få varme i stua. Hvelvplate er montert bakerst i ovnen, over brennplatene. Om nødvendig påfør Ulefos ovnskitt der det mangler.


Ved kalkutslag i kitt, puss med et fint . Hei har en nesten ubrukt Ulefos 8(noen år gammel) vedovn, ganske lik.

Lite skader og lavt forbruk av brennplater på Ulefos sine ovner. Flott ovn med god varmeevne. Klassisk antikkovn fra Ulefos er en ovn med sjarm. Den har innebygget katalysator som klassifiserer ovnen som rentbrennende.


Undertegnede har drevet med restaurering av gamle ovner som binæring i mer enn år. Jeg har tidligere jobbet år ved modellavdelingen på Ulefos. Hvorfor ikke overraske din kone med nye brennplater til jul ? Jeg kjøper, restaurerer og selger gamle ovner med sjel.


I mitt utsalg på Leira har jeg til enhver tid over 2gamle ovner til salgs. Jeg er én av få håndverkere i . Vi anbefaler å male din Ulefos ovn hvert andre år med Ulefos ovnsmaling. Slike ovner var plassert på babord side i lugaren, nærmest skottet mot lasterommet.


Lugardøra måtte være åpen når en fyrte i ovnen. Merket er Ulefos No 1E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg