fredag 18. desember 2015

Ikea speil med lys

Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser. Sortimentet vårt omfatter lamper du kan plassere rundt speilet slik at ser hva. Hvis du ikke har nok naturlig lys på badet, så ta en titt på baderomsbelysningen . Ta en titt på våre speilskap til baderommet i en mengde ulike designer og størrelser! Her får du praktisk oppbevaringsplass og speil kombinert i ett møbel.


Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil!

Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal plasseres. LED- lyskilden bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Speilskap kan brukes til . Et hjem til alle toalettsakene dine – grunne skap er effektiv bruk av veggplassen.


Med speil kan du se deg selv fra alle vinkler. Tåler garantert minst år med . Gir et spredt lys , godt for å lyse opp større områder på badet.

IKEA - LEDSJÖ, LED vegglampe, , Perfekt til plassering på begge sider av et speil for å få et godt, blendefritt lys for sminkning eller pussing av tenner. LJUSANDE LED- lys i glass, batteridrevet, natur . Kan monteres på veggen som hylle eller oppå . IKEA Godmorgon LED belysning til skap eller speil selges da den ikke passet på badene våre. Ubrukt, forpakningen kun åpnet av elektrikeren.


Trend lyslist til baderom 600mm. Enkelte vegglamper, også kalt Wall-Wash, vil spre lys fra et punkt og utover veggen. Har kjøpt moduler fra Ikea i godmorgen serien (Odensvik).


Lys over speil , to lamper eller en fin type lysamatur ? Det er viktig med tilstrekkelig lys på badet. Enten du er jente og trenger sminkebelysning, eller du er gutt og må kunne se ansiktet . Sortering til skuffer: IKEA , HER. Lys til speil : IKEA , HER. Stk Sminkespeil med lys fra IKEA til salgs i Bergen - 1. Vet det finnes på IKEA , men det finnes ikke i nærheten her. Er også på leting etter et speil med lys.


Du får bedre belysning ved speilet om du har en lampe på hver side av speilet. Jeg vil helst ikke betale.

En annerledes effektbelysning med farget LED- lys i dusjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg