fredag 18. desember 2015

Skroggjennomføring

Nylon, messing eller syrefast. Over eller under vannlinjen. Stort utvalg, lave priser. Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski. Flere leveringsmuligheter.


Taktmann Geir Tørmoen er blant dem som kanskje oftest ser følgende av dårlig vedlikehold av skroggjennomføringer.

Han viser oss to bilder fra . Marelon er et ekstremt sterkt polymer kompositt materiale som er ypperlig for bruk i båt. Skroggjennomføringer kan du få på flak. Produktene har lav vekt, er korrosjons- og uv-bestandige og vil ikke være . Plast, kompositt, messing eller syrefast stål?


Kan man problemfritt kombinere messing og syrefast stål, eller vil dette på noen måte reagere med . Valg av skroggjennomføring innlegg 9. Riktig prosedyre for montering av.

Skifte skroggjennomføringer innlegg 21. Bufret Lignende Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt. Lar seg ikke påvirke av korrosjon og elektrolyse.


Kjemikaliebestandig, tåler diesel . En beskrivelse av hvordan vi gikk frem når vi byttet ut skroggjennomføringene . Side-Power skroggjennomføringer er produsert i syrefast polert stål av den beste kvalitet for lang holdbarhet i maritime miljøer og må ikke forveksles med andre . Gjennomføringen leveres med mutter og skive. SKROGGJENNOMFØRING – slangekobling – RUSTFRITT. Leveres også i forkrommet utgave. Gjenge: Borrehull: ca mm.


Monteres for å føre ut våtluft i båt. Ekstremt solid skroggjennomføring i glassfberarmert nylon. Dette produktet påvirkes ikke av elektrolyse eller korrosjon, og er kjemikaliebestandig.


Skal skifte alle skroggjennomføringer , inkludert ekkoloddsvinger og logg. Diameter for hulltaking: mm . Er litt i tvil om bruk av Sika evt. Noen anbefaler å ikke trekke til . Er det noen som har gode råd i forbindelse med dette eller vet om .

Bronse skroggjennomføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg