torsdag 24. desember 2015

Tetningslist til garasjeport

Tetningslist 3M Universal Silicon. Selvklebende tetningslist i. Kan klippes i for og tilpasse bredden på porten. Tetter mot støv, støy og trekk. Sjekk hos garasjeport leverandør.

Jeg satte på en list i bunnen av garasjeporten ( gammel leddport) for å få den tett ned mot bakken. M tetningsliste for garasjeport , beste montering. Gummilist som hindrer vanninntrengning og trekk under garasjeport. Noen som vet om en tilsvarende list til å ha over porten?


Unngå trekk fra vinduer og dører. FDV DOKUMENTASJON FOR RAYNOR PORTER. FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt.


Tesa selvklebende tetningslister leveres i flere varianter for tetting av sprekker fra 1mm opp til 6mm.

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av tetningslister til dører og vinduer. Kjøp på nett eller i butikk. Enkel montering - raskt resultat. LOBAS Garasjeporter - Vedlikeholdsfrie.


Porten har også tetningslister under bunnelement. Leveres med utvendig tetningslister i toppen og langs sidene. Hensikten med en garasjeport er naturligvis å beskytte det som er innenfor mot.


Et stort utvalg klassiske og moderne garasjeporter. RE GARASJEPORTER og beslag er testet både med og uten portåpner. Kraftig fleksibel gummilist for montering under garasjeporten. Monteres hurtig og enkelt til garasjeporten. Martin Garasjeporter (med unntak av fjærer).


Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. Er det noen som har erfaring (evt. tips omleverandør) med tetningslist for å montere under garasjeporten ? For å hindre vanninntrengning først og fremst. NASSAU Classic Garasjeport leveres alltid med tre seksjoner med mm tykke.


Vi leverer dører, vinduer og garasjeporter til hele landet.

Avdelinger i Oslo, Trondheim, Stavanger, Stjørdal og Namsos. Portene leveres komplett med bunnlisten er ferdig påmontert bunnelementet og løse tetningslister til side og topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg