onsdag 9. desember 2015

Elektrisk luftpumpe 12v

Stort utvalg pumper og elektriske pumper til luftmadrass. Egnet til å pumpe opp eller tømme gummibåter, luftmadrasser og lignende. Pumper inn eller suger ut luft. Tilkoblingsnippel og tre ulike munnstykker medfølger.


Elektriske luftpumper til å pumpe opp luftmadrasser, gjestesenger,. Noen er laget så de kan brukes til både 2volt og volt , og noen av disse er oppladbare .

Pump raskt luftmadrasser, oppblåsbare møbler og andre små gjenstander med den svært effektive, oppladbare Outwell Air Mass pumpe. V DC elektrisk pumpe opp til 20PSI fra Aqua Marina. Kan både puste og suge luften. Justerbar trykkinnstilling. Stopper automatisk ved det valgte trykk.


Kjøp 12V luftpumpe til sigarettenner her – vi sender fra dag-til-dag. Her får du 12V luftpumpe til sigarettenner til kun 33NOK med dager FULL returrett. Effektiv og meget funksjonell elektrisk luftpumpe.

Coleman Quickpump luftpumpe 12V NY! Det ønsket lufttryk innstilles på pumpe innen start. Du kan velge, 230V eller 12V. Elektrisk luftpumpe med variabelt strømuttak – liten og praktisk. BestMarin er Norges største båtutstyrskjede.


Med butikker fra Finnsnes i nor langs kysten til Lillestrøm i øst, er vi den største aktøren i Norge. V Sidewinder Luftpumpe fra Bestway er en elektrisk pumpe til badeleker og luftmadrasser. Lades via 12V uttak, for eksempel i sigarettenneruttaket i bil. Ideell for gummibåter opp til meter. Kan justere trykket mellom 1til 300 . Som seiler foretrekker jeg å ha Gummibåten pakket på dekk fremfor på slep, og med forkjærlighet for svai og med en hund som fast . Denne pumpen blåser opp nesten hva som helst – SUPs, båter, kajakker og luftplattformer.


Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på . Jabsco Deluxe elektrisk toalett med skrå bakside for montering mot skrog. V og separat betjeningspanel. Sammenlign priser og læs anmeldelser af luftpumpe 12v Vandsport.


Klik her og find den bedste. Nogle er lavet så de kan bruges til både 2og volt , hvoraf nogle er opladelige.

Velkommen Produkter Elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg