fredag 11. desember 2015

Hvordan støpe carbon

Når det gjeldet støping av carbon deler så funker det vel ganske likt. Jeg har planer om og prøve og lage karbon plater selv. Slik lager du Canopy i Carbon innlegg 4. Da trenger du ikke bruke dyr karbon der i alle fall.


Støpe deler av karbonfiber on 19. Ola Fremmings enkle beskrivelse av en støp : Canopystøp.

Noen som vet hvordan dette prosjektet skrider frem? Eller skrider det kanskje . Som tittel sier, hvordan bearbeider man f. Men vet ikke helt hvordan du hadde tenkt deg å lage dette ? Jeg jobber mye med støping i Karbon , og vi benytter Herdeplast. Et stort utvalg kompositt og lim. Simple vacuum bagging technique for making flat panel fiberglass laminate and deep draw vacuum bagging.


Da er tanken om å støpe i karbon trygt kassert, og jeg vil heller forsøk meg. Jeg lurer også på hvordan jeg får fiksert de ulike stykkene før de er .

Vi har holdt på lenge med bygging av båter i karbon. Vi har sett på hvordan de fleste fritidsbåter settes sammen og hvorfor. Skroget støpes i en form som fylles med et laminat som til slutt blir stivt nok til å brukes på sjøen.


Det aller nyeste er karbon -armert sandwichmateriale. Mener du carbon duk, for å lage ting selv? MEn må jo førstlære meg hvordan man gjør det. Joda, det er jo bare og støpe ivei. Her er en som viser hvordan han støpte koffertlokk til Asconaen sin, og her støpes selve.


Støp på støp Mange utfører mindre reparasjoner og ombygginger selv. Skal du legge ny polyester. Aramid og karbon er gode eksempler.


Norge og de tradisjonelle . Brødrene Aa i Hyen i Sogn og Fjordane støper skrog og overbygg til den. Er det noen som har peiling på støping med Kevlar og Carbon fiber?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg