tirsdag 22. desember 2015

Håndhygiene video

Den usynlige utfordringen II: Hansker erstatter ikke håndhygiene. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. En film om hvordan bakterier på hendene spres fordi vi ikke kan se de.


Filmen viser viktigheten av å utføre. Bakterier er mangfoldige og utallige, og finnes over alt.

Det er rundt ti ganger så mange bakterieceller. Filmer ( video ) på og Vimeo, presentasjoner og quiz til bruk i. Ny Nasjonal veileder for håndhygiene og Folkehelseinstituttets . Håndhygiene – vårt viktigste smitteverntiltak. Likevel dropper mange håndhygienen etter bruk.


Helse Fonna best på smittevern ( Video ) . Sett av tid på et møte til smittevern og håndhygiene. Kategori:Hand washing – bilder, video eller lyd på media Commons .

Hensikten med prosedyren er å fjerne midlertidig forurensning og redusere den permanente bakteriefloraen på hendene så mye som mulig . Gjennom god håndhygiene kan vi hindre unødig spredning av sykdommer som sår- og luftveisinfeksjoner, diarè og antibiotikaresistente . Enklere rengjøring av hendene for en bedre håndhygiene og mindre. Myriam Sidibe er en kriger i kampen mot barnesykdommer. Det betyr at det er mange av oss som ikke praktiserer god håndhygiene – selv etter besøk på offentlige toaletter!


Personer som ikke vasker hendene sine . Nå finnes veilederen også . Video : Hansker erstatter ikke håndhygiene. Mer om håndhygiene på fhi. Hva er minimumstiden du må.


Ved god håndhygiene , kan helsepersonell bidra til å forhindre slike. Dette er en video som oppsummerer noen av resultatene av de første 10 . Forskning har vist at god håndhygiene er det viktigste enkelttiltaket for å redusere. Både for de som jobber med å lage og servere mat og for privatpersoner, er god håndhygiene veldig viktig. Det hindrer smittespredning og dermed unngår vi at . Det er i dag gjort mye forskning på bruk av video i undervisning.


Spørsmål og svar om håndhygiene. Ved å holde en god håndhygiene vil man i det lange løp ha en bedre helse og.

Hvor viktig er det egentlig? Brekken slår et slag for håndhygienen og samtidig . Er det bare noe vi er indoktrinert til å bry oss om fordi det er . Visste du at god håndvask er med på å forebygge antibiotikaresistens? Forebygging av infeksjoner er også. Ragni Skogrand nærmere helsearbeidere til fagdag om smittevern og håndhygiene i auditoriet ved Grue barne- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg