fredag 11. desember 2015

Maleri til stue

Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Og lekent er det store maleriet Freestyle som har fått hedersplassen i stuen. Et stort og fargerikt maleri signert Sofie Vesterøy pryder . Handle postere og bilder til stuen fra velkjente varemerker.


Vi i Roomtilbyr raske og trygge leveranser hjem til . Møbler, belysning og hjeminnredning på nett.

Det er ikke mange måter som er bedre å gi et rom personlig preg på enn med malerier. Vi har brukt malerier for å dekorere våre boliger i århundrer, og vi . Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din,. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme hvilken stemning rommet skal ha.


La deg inspirere av vårt utvalg her. Antall: Legg i handlekurv. Du har søkt på Malerier , og fikk 3treff.

Men lurer veldig på hvilket bilde jeg skal ha over sofaen i stuen. Alle malerier fra oss følger med ramme. Oljebasert - Handmalt Gratis frakt i hele norge! Abstrakt Figurer Maleri (50x150cm). Interiør fra en stue med blomstret tapet, sofa og bord med aviser og album, parafinlamper, byste i hjørnet, div.


Det store portrettet til venstre . Roald Amundsens hjem, Svartskog. Utsikt til trappeoppgang gjennom åpen dør til venstre. Esther Langberg fotograferte bl.


Pynt opp hjemme med noen av våre mange fargerike, ferdig innrammede malerier. Maleriene er laget for å være flotte stilinnslag i alle typer rom, og siden de er . Meget moderne maleri , som passer perfekt til stuen eller køkken albuerum. For å understreke fargekombinasjonene i bildet er stuen innredet med. At et maleri både kan være dekorativt og samtidig være markør for en . Søndagsgvæl i en Røgstue, litografisk reproduksjon av et maleri av Adolph. Lag din egen gallerivegg med morsomme, spennende og unike postere og malerier som ikke kommer fra IKEA og finnes i stuen til alle du . Olje på lerret, 55x5cm.


Signert nede til høyre: Bjarne Eriksen.

Ludvig Karsten, Den røde stue. Oljemaleri malt på lerret i ramme. Odd Nedrum, da han oppdaget et annet maleri i Rediar Osens stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg