fredag 25. desember 2015

Lekter dimensjoner

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og må velges i ihht.


På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.

Dette gjelder spesielt spinkle dimensjoner , mens grovere tåler bedre å stå for vær og vind. Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Byggmakker har konstruksjonsvirke av ulike typer til ulikt bruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Hva slags kledning og takplater er det snakk om?


Når du kjøper takplater får du lekteavstand og dimensjon på lekter i bruksanvisningen. En lekte eller lekt er en bygningsdel av trevirke med dimensjoner mindre enn mm x. Lekter kan også brukes til å lage fuger i konstruksjoner av murverk eller .

Rekker og lekter varmebehandlet. Eldre tegltak er ikke så tett, og kan dermed klare seg med mindre dimensjoner på lekter og sløyfer. Vet du størrelsen på de opprinnelige lektene . Denne varegruppen produseres i. DIMENSJON , LENGDE, NOBB . Høvlet til standard dimensjoner og leveres i ulike lengder. Furu høvlet i standard dimensjoner og impregnert til klasse AB til bruk over bakken.


Det anbefales å bruke impregnerte sløyfer og lekter. Høyden på mønekammen er avhengig av takfallet og hva slags lekter og sløyfer som blir brukt. Tabell 1: Sperreavstand 60cm.


Forutsatt bærende undertak. Snølast på mark, takvinkel mellom, takvinkel over. Dimensjoner : x meter. Utrustning: - hydrauliske vinsjer - Kjørebruer med vinsj - Aggregat . Undertak og eksisterende lekter må også være hele.


Betingelser for bruk av Isola Powertekk.

Tilbehørsbeslag er tilpasset denne lektehøyden. Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg