mandag 7. desember 2015

Basal sandfang

Sandfang bygges opp av kumelementer DN ≥ 650. For å sikre tilfredsstillende funksjon bør sandfangvolum minimum være m 3. I praksis betyr dette at man . Du er her: Forsiden Produktløsninger Utførelse - tips Tips om sandfang. Basal har fått to nye eksentriske kjegler i produktmangfoldet.


Overvannet bør håndteres lokalt og IFS kummen er et godt alternativ til tradisjonelle sandfang hvor en ønsker å integrere flere små lokale overvannstiltak.

Basal er ledende innen utvikling og produksjon av VA-produkter i betong. Dykkere er tilgjengelig i PP fra BASAL og i støpejern. PP- dykker fra BASAL er tilgjenglig i DN 1eller DN 20.


Dra i tabellen for å vise flere kolonner. Be om tilbud Skriv ut tabell. Tilbakeholdelsen i standard sandfang av tung.


IFS-kum kan leveres uten nødoverløp . Lokal rening av trafikdagvatten”. Basal er Norges største VA-leverandør og våre viktigste produktområder er rør og .

Denne siden bruker cookies for å sikre en bra brukeropplevelse Les mer her. Tilpasset Basal produktspekter. FIGUR 18: BILDE AV SANDFANG. Med BASAL Pipe Lifter går legging av rør hurtig og effektivt.


Omfylling min 200mm pukk - mm. Fundament min 200mm pukk - mm. Normalt er sandfang den eneste renseinnretning en har før forurenset overvann i rør går til vassdrag og sjø. Derfor har forurensningsmyndigheter, men også . RG Infiltrasjonskum er en kum som er utviklet for enkel og brukervennlig håndtering av overflatevann.


Kummen er laget for å infiltrere overflatevannet. Vedlikehald av sandfang i form av tømming av slam er minst like viktig som ved tradisjonelle kummar. Basal falsrør DN 3og 4er dimensjonert for minimum overdekning på m ved. Kontroll av nivåer : (ikke utført).


Thorolfsson, NTNU Overvannet fra. Denne figuren viser et kombinert sandfang og en oljeutskiller ( Basal AS).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg