mandag 28. desember 2015

Glassunderlag marmor

Et gryteunderlag eller en glassbrikke beriker bordet både til hverdags og fest, . Ved å bruke fimoleire kan du lage disse stilige glassbrikkene som beskytter bordet ditt mot våte flekker. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Kan jo være at du har noen hjemme som også har en tendens til å søle litt… Da er disse . Hvit marmor med gullkant 4-pakk Ø cm.


Regio Glassunderlag med stativ pk manufacturer logo . Smukke coasters i grøn marmor. Pakken indeholder coasters. Farve: grønMateriale: grøn. Stilige glassbrikker i forskjellig design som passer til et hvert hjem. Coaster med design på begge sider.


NYLAND sofabord 70x- marmor. Bilde av Glassbrikke Marmor Sort. Stort utvalg Gratis frakt Rask handel. Super Finn marmor lysestake. Pin up retro tablebook, glassunderlag mm.


Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. I tidsriktig design med spennende materiale av marmor og lakkert metall,. Tørk av med vanlig klut, og bruk gjerne glassunderlag for å ta best vare på bordet. Velkommen til vår store oversikt over Bordskåner.


Her finner du Marmor Bordskåner som vi har samlet fra flere butikker på ett ste for å gjøre det enkelt for deg . Vis alle produkter i Keramikk (931). Marmor er et porøst steinmateriale som er følsomt for søl. Det er få ting som er vakrere enn en skinnende benkeplate i marmor eller. Bufret Vi tilbyr også fine glassunderlag som passer til alle anledninger, og som gjør borddekningen komplett. Kom inn, og finn favorittene dine!


Monteringsanvisning medfølger. Vedlikeholdsråd: Tørk umiddelbart opp sølt væske. Bruk alltid glassunderlag.


Du kan velge et enkelt bord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og glassunderlag. Unngå skuremiddel som ikke er tilpasset for marmor. Unngå sure væsker, som vin, sitrus, vineddik etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg