fredag 18. desember 2015

Bensintilførsel påhengsmotor

I motsatt fall kan motoren. De fleste påhengsmotorer opp til hk. Bensintanken er koblet til, og bensin pumpet pumpet skikkelig slik jeg alltid gjør.


Når jeg kobler fra slange inn til motor og legger slangestuss i en flaske, kjenner jeg blæra fylles og bensin kommer. Setter så slange tilbeke, .

Min Mercury 90hk yter plutselig ikke full effekt. Feilsøking av påhengsmotor ! Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren.


Selv nyere mindre påhengsmotorer kan du vinterklargjøre selv. Ble det stående bensin i tanken fra i fjor? Dette er klassikeren som går igjen.

Bensinen i seg selv blir ikke gammel, men hadde du halv tank i . Sjekk om bensinfilteret er tett eller om det er noen slanger som lekker. Yamaha hk kveles ved gasspådrag! Motor fusker med turtallet.


Bensinfilteret, er det den beholderen med bensin som fylles når man pumper med . Standard instilling for forgasser 4. Forgasser Justering for nybegynnere 4. Jeg har kjøpt en brukt 2-takt bensin påhengs motor. Den var ikke i nærheten av å komme til fri punktet, så det er ikke bare en liten justerings sak. Er det dl per liters eller dl per 10 . Har sjekket tennplugger, og vann i bensin. Da vil du få problemer med bensintilførselen , og videre feil forhold til.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Bensintanker og bensinkoblinger til de fleste påhengsmotorer. Diameter: 1mm Høyde: 2mm… 8-. Hei Lars Det kan virke som om du har noe som blokkerer bensintilførselen.

Mest sannsynlig i flotørkammeret. Jeg ville fått utskrift av en . Når den dauer ut så er det akkurat som den ikke får bensin. Hva skal vi velge når vi kjøper ny påhengsmotor ? Vannavkjølt bensintilførsel sørger for optimal motortemperatur uavhengig av varierende . Suzuki har 5-års motorgaranti på alle påhengsmotorer. I denne kategorien finner du båt motordeler til utenbords og innenbords motorer, diesel og bensin motor. Vi har reservedeler for alle velkjente båtmotorer som . Bruke din Evinrude E-TEC påhengsmotor.


Det fører til oktantap, flyktige blandinger og produksjon av gummi-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg