søndag 13. desember 2015

Hva er garanti

For å vite hva du har krav på i henhold til garantien , er det derfor viktig at du tar vare på denne garantiavtalen. Uten denne kan du neppe kreve dine rettigheter. SVAR: Hei En garanti er et løfte fra en produsent, importør eller selger, som skal gi.


Såg akkurat ei reklame på tven med en bra bil også sto det års garanti. Samspillet mellom garanti og reklamasjon kan være vanskelig å få tak på. Flere og flere selgere opererer i dag med ulike garantier.

Men hva betyr egentlig en . Så snart det er slått fast at. En garanti lar deg ofte klage på flere typer feil, så sjekk vilkårene i garantien. Selgeren bestemmer hva garantien gjelder, men den må gi forbrukeren større fordeler enn det forbrukerkjøpsloven gir, jf. Ikke vet jeg hva slags gjenstand det her er snakk om, men en selger kan ikke avvise en reklamasjon fordi garantien er utløpt.


Altså vil du uansett ha rettigheter. Får du en garanti bør du sette deg inn i hva den inneholder, og få garantivilkårene skriftlig. Hva får du ved å ta en Garantiutløpstest?

Dokumentasjon på kjøretøyets teknisk tilstand som kan avdekke forhold som dekkes av garantien din. Garanti er ikke noe du har krav på å få ved kjøp av bil. Sammendrag av norsk forbrukerkjøpslov, Apples ett års begrensede garanti og. Forbrukeren plikter imidlertid kun å påpeke at feilen eksisterer og vise hva den . KRONIKK: Hva er forskjellen på lovfestet reklamasjonsrett og rettigheter etter frivillige garantier , og hvilke konsekvenser vil en . Noen verksteder er ikke godt nok oppdatert på hva garantien dekker og argumenterer i mot kunden. Her er listen du kan ta med deg neste . En garanti skal gi deg bedre rettigheter enn det loven gir deg, Når du handler.


Mange er ikke klar over hva reklamasjonsretten innebærer og . For at garantien skal være . Den omfattende garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med noen unntak. En stor kundefordel - i tillegg til tryggheten for første. Hvordan tegner jeg garanti på en bruktbil?


I forbindelse med kjøp av bil hos din bilforhandler. Plutselig, uforutsett skade på komponentene som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg