torsdag 10. desember 2015

Vaske klær på tur

Hei, for å slippe å ha med alt for mye klær på fjelltur (spare vekt og plass) kom jeg til å tenke på muligheten for å vaske klærne på tur. Vaskesekken er en smart reisekompis for deg som skal på tur , om det er i. FOR KLESVASK PÅ TUR : Fyll med klær , vann og vaskemiddel og . Slik vasker du enkelt klær for hånd når du er på ferie. Når du er ute på tur ønsker du ikke å bære med deg en egen koffert med klær i. Det betyr også at det å kunne vaske klær under turen er viktig.

Nå behøver du ikke lenger drasse med deg vaskemaskinen på ferien! Denne vanntette posen inneholder et mykt vaskebrett. Legg i klær , vann og vaskemiddel.


Det finnes måter å vaske seg på selv om man er på tur. Biotex og varmt vann i en vanntett pakkpose, putter klærne oppi og rister. The Scrubba fylles med vann, klær og vaskemiddel for at vasken skal bli.


Denne bærbare vaskemaskinen kan du sende med ungene på tur. Er det så jævla nøye om man blir litt skitten når man er på tur ? Jeg personlig vasker ikke mine skallklær på tur og jeg tørker daglig av .

TIPS: Hurtigtørkende turhåndklær er smart på tur. Derfor kan det være lurt å droppe vask av ansikt og hender før du går ut. Brannvesenet advarer mot å la vaskemaskinen gå uten tilsyn. Såpe i papir til å vaske klær.


Null søl i toalettvesken eller bagasjen. Visste du at tur -jakken din kan ha godt av en omgang med strykejernet? Enten du har klær av bomull eller syntetiske stof, bør du vaske. Vasker tøyet på Sportstøj-programmet på maskina med OMO Sport. LA KLÆR LIGGE I VASKEMASKINEN : Den ferske klesvasken din kan fort bli en bakteriebombe om du lar den ligge.


Vet du hvilke klær som blir mest skitne, og hvilke som er enklest å vaske rene? Tenkte jeg skulle vaske goretex jakka mi. Har vært ute på tur hvor det ble tent bål og nå har jeg fått bål-lukt, på klærne , som ikke forsvi. Ikke desto mindre kan en velpakket koffert gjøre turen frem og tilbake,.


Hvis du skal et sted hvor du ikke har mulighet for å vaske klær , kan du . Vi anbefaler at du kun vasker klærne dine etter behov. Enkelte materialer gjenvinner utseendet sitt best gjennom en tur i tørketrommelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg