onsdag 9. desember 2015

Karibu sammenleggbar badebalje

Karibu sammenleggbar badebalje er et praktisk og rombesparende badekar for små barn. Baljen har en moderne design, tilpasset for at du skal kunne bade . Perfekt følgesvenn som lar babyen ligge trygt under badingen. Enkel å montere på nesten alle badekar.


Gir også mamma og pappas armer avlasting under . Praktisk badebalje for barn fra måneder. Med temperaturfølsom bunnplugg, bein med gummiføtter og opphengskrok. Mamma snakket om en slik sammenleggbar en. Ideen høres jo bra ut, men. Har jo en badebalje , og gutten min brukte jo den til han var år.


Synes det virker veldig kjekt med en sammenleggbar badebalje som ikke tar altfor stor plass på vårt lille bad. Men er det noen som har erfaring . Karibu er også leverandør av 2ME og 4ME sitt sammenleggbart badekar som du. Har lite bad og ikke badekar, ser for oss at en sammenleggbar badebalje hadde vært praktisk hos oss. Flexibath og en som heter Karibu.


Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket. Veldig praktisk å kunne folde den sammen når den ikke er i bruk. Brukt KARIBU SAMMENLEGGBAR BADEBALJE til salgs i Bergen - KARIBU SAMMENLEGGBAR BADEBALJE publisert av Lina i Bergen.


Badenett til sammenleggbart badekar, Karibu , Lilla. Superpraktisk sammenleggbart badekar fra Karibu i grått. Shnuggle Bath badebalje er utformet for å kunne brukes fra fødselen og opp til cirka måneder.


Badebalje rosa Sweet birds. Karibu foldbart badekar – baby badekar fra Karibu. Genialt og meget solid sammenleggbart badekar for voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg