mandag 28. desember 2015

Bakterier på hendene

Disse to hendene har ikke vært vasket på en dag. Det har ført til at én milliard bakterier har slått seg ned på dem. En grundig håndvask hadde . For de fleste er det å vaske hendene en ganske automatisert affære.


Hvorfor må vi vaske hendene med såpe før vi spiser?

Varmt springvann er bakteriefritt og uskadeliggjør bakteriene på hendene. At vi skal vaske hendene før vi spiser, etter toalettbesøk og gjerne etter at vi har vært i butikken, er en kjent sak. VASKE HENDENE : Har du tenkt over hvor mange bakterier som egentlig finnes. Men enkelte vaner blir jo vonde . De fleste av oss er derfor flinke til å vaske hendene etter et . Om hendene er urene, kan det være virus eller bakterier på hendene som man ikke ser.


Disse får man da direkte inn i munnen når man spiser, . Helsetjenesteassosierte infeksjoner (HAI) er hyppige komplikasjoner ved opphold i helseinstitusjoner.

Håndhygiene er vårt viktigste, enkleste . Dagbladet): De siste tiåra er det blitt mer og mer vanlig å finne lufttørkere for hender på toaletter rundt omkring. I mange tilfeller er de eneste . En av ti vasker ikke hendene i det hele tatt. Noe som burde være til bekymring for alle og enhver. Hvordan vaske hendene dine på norsk Å vaske hendene er den beste måten å forhindre spredningen av. Jeg har gått til psykolog før, for jeg har angst mot bakterier.


Det skjedde for lenge siden, og nå er det litt bedre, men hendene mine er veldig tørre. Hvis hendene ser rene ut trenger vi ikke vaske dem. Feil, bakterier og virus er . Forskerne mener vi vi skader bakteriene som holder oss friske. For å drepe bakterier slik at vi unngår å bli syke.


Håndvask brukes alltid hvis hendene er forurenset av blo urin eller avføring. Det viktige når man vasker hendene er friksjon. Det er viktig å vaske godt mellom . En forutsetning for å oppnå korrekt håndhygiene er at hendene er uten.


Helsepersonell med slike effekter har flere bakterier på hendene enn.

Kan dere vise hverandre bakteriene dere har på hendene ? Man skal alltid vaske hendene sine etter toalettbesøk for å unngå spredning av bakterier. I tillegg så tar man på ansiktet sitt seksten ganger i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg