mandag 10. november 2014

Kjøleboks test

Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Vi har testet fem ulike modeller, og Carwise ble vinneren. NAF tester kjølebokser til bilen.


Den billigste Carwise var den beste. Test kjølebokserHva skal du velge?

Kjølebokser på liter koster fra kr. Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Den promoveres som en kjøleboks for det 21. Billig er best: NAF sin test av kjølebokser.


Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. NAF i fjor så det er ikke noe dårlig kjøp hvis man er i . Skal på tur, tenker å kjøpe kjøleboks til bilen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Hvordan er ytelsen til kjøleboksen fra Coop? Vurderer den sterkt før bilferie denne uka. Finner lite tester , anmeldelser og erfaringer så litt . Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Disse koster stort sett under tusen kroner og skiller seg ikke så mye fra . Temperaturen i et kjøleskap bør være grader eller kaldere, men så kaldt klarer du ikke å få det i en vanlig kjølebag. Noen av bagene vi testet.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Trenger du kjøleboks til bilferien? Det er lenge siden det begynte å komme på enkelte biler - men likevel er en liten kjøleboks i interiøret fortsatt ganske sjeldent i bilparken. Kjøler ned til -°C under omgivelsestemperatur.


BILLIG OG BRA: NAF har testet fem kjølebokser du kan ha med i bilen. Vinneren var både billigst og best. Sjekk priser på kjøleboks test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp kjøleboks test billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg