onsdag 26. november 2014

Glass lim for bil

Jeg prøvde å lime det på med noe lim fra Biltma som ifølge teksten skulle fungere godt på både glass og metall (altså perfekt til formålet). Skal du feste foten på spelet mot glass - tech7. Jeg kjørte hull i bunnpanna på en bil.


Renset og avfettet og tettet . Er det normalt at speil faller av bil (år gammel)?

Lime glass og metall - Kabinetter og modifikasjoner 19. TEC- Limer, fuger og fester alt - Bilstereosenteret. Bufret Lignende Tec er svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc ▻. Effektivt spesiallim som limer glass mot glass og glass mot metall på få sekunder. Tåler varmt vann og oppvaskmaskin.


Vi har lim som kan brukes både ute og inne og i lave temperaturer. Spesiallim for glass og metall. Alle lim og tettningsmiddel (produkter).

Det resulterte i at glasset på venstre sidespeil datt av. Var nettopp innom Møller Bil , og de ville ikke lime det på igjen, men sa at jeg må lime det . Limet er det eneste materialet som holder frontruten fast i karosseriet. Sidespeilglasset løsnet fra plata når jeg høytrykkspylte bilen og. Det meste kan limes og repareres - f. Permatex Svart RTV Silikon Limer , tetter og gir en elastisk tetning som isolerer og. LIMING AV MØBELDELER Epoksylim limer effektivt, og kan i tillegg fylle ut hulrom.


REPARASJON AV BÅT, TAKBOKS M. Limer plast, metall og glass på sekunder. Gummilister på bil , båt og campingvogn. Gir en usynlig limskjøt som kan vaskes i varmtvann og oppvaskmaskin uten problem.


Limet tåler vann, varme og kulde og limer utrolig sterkt. Transparent, allsidig lim. Gir raskt en sterk og usynlig limfuge. Fyller hull og ujevnheter.


For ikke-porøse materialer som plast, stål, gummi, keramikk og glass.

Bruksanvisninger og dokumenter. Velegnet til direkte innliming av glassruter både i OEM- og ettermarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg