mandag 10. november 2014

Hvor mye koster en klesvask

Mange har lært fra barnsben av at man alltid skal fylle vaskemaskinen helt opp fordi det koster å vaske. Bare prosent avgir korrekt svar, som er mindre enn en krone per vask . Men det er ikke så dyrt med klesvasken. Hva koster det å lade batteriet til EL bil hjemme?


Siden jeg har veldig lite klær for tiden, så ender dette dessverre med at jeg ofte må vaske klærne mine. Jeg har derfor følgende spørsmål: .

Og at det koster under en krone for en graders vask? Noen som vet hvor mye sånn ca en klesvask og en runde i tørketrommel på varmeste styrke koster ? Er kun ute etter ca pris, så modeller etc er ikke viktig. En fersk nordisk undersøkelse om vaner i forhold til klesvask , viser at nordmenn. Enova svarer har på vegne av DinSide beregnet cirka hvor mye energi man. I Norge bruker vi mye strøm til oppvarming, og temperaturen ute.


Jo, rundt en krone koster en klesvask. Og som vi tidligere har tipset om kan det være lurt å tørke klærne ute – også om .

Svaret på dette og mye mer får du på neste side i denne artikkelen. I en spørreundersøkelse TNS Gallup har gjort for Statnett er det kun prosent som svarer riktig på hvor mye koster det å kjøre en klesvask på . Jeg vet ikke hva det koster pr. Bruker den kun til håndklær, sengetøy, undertøy, kluter og . Har du PlayStationkoblet til nettverk? For hvor mye koster det å vaske en klesvask ? Før du leser videre, hva tror du? Statnett har også spurt folk om dette, og under svarte riktig.


Dersom man låner hele summen det koster å kjøpe og installere en varmepumpe , og bruker. Eksakt hva man sparer på å bytte til varmepumpe, henger sammen med nødvendig. Klesvasken er billiger enn mange tror.


Vi bestemte oss for å prøve Vaskebudet i en periode hvor vi følte oss litt. Noen ganger, etter juleferien for eksempel, har det vært ekstra mye klesvask. Spørsmål om vaskehjelp og pris?


Her er råd om hva en vaskehjelp bør koste og riktig pris. Faktisk er det å vaske tøy mye billigere enn mange tror. Ifølge Statnett koster strømmen som trengs til en klesvask på grader . Hvor mye tror du en vask koster ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg