fredag 7. november 2014

Reparere ecu

Styreenhetene ( ECU ) i kjøretøy, styrer de fleste funksjoner som motor, gir, brems etc. De fleste styreenheter lar seg reparere og vi har spesialisert oss på å . Også speilvende en brukt med din orginale som er ødelagt. ABS og spjeldhus – salg av nye fordelere . ECU , Motorstyreenheter Salg og reparasjon.

I dagens kjøretøy, finnes det et økende antallet av ulike typer av elektroniske drivere og kontrollenheter ofte kalt for ECU. Jeg sitter og river håret av meg i irritasjon over en hyundai Sonata 94modell. Elektronikkboksen(hjernen) til aibagen er gått i stykker. Har sjekket alle koblinger. Reparasjon og utskiftning av styreenheten.


Styreapparat ( ECU ): Velg kjøretøy. Hos DAD-Group reparerer vi elektriske deler, som andre verksteder hadde skiftet til nye. I mange tilfeller kan vi reparere ABS-styreenheter, ECU , Dashbord .

Repair ECU ( Engine Control Unit ) by ultrasonic soldering iron. Step : Solder an electrode by using. Går det ikke an å reparere styringsenheten? Autotek tar tilsynelatene en standar pris på £for å fikse ABS ECU.


Erfarne serviceteknikere som utfører reparasjoner på alle delene av trucken, fra motor til mast, og til de elektriske komponentene, finner de beste løsningene. Så langt har jeg vært i kontakt med Actronics som kan reparere det meste men selvfølgelig ikke akkurat den ECU versjonen som er i min bil. Til Opel kan vi reparere. Mangler drivspenninger ut fra ECU.


Etter reparasjon og montering av styreenheten må bil kjøres en tur på ca mil for å oppdatere . ECU testet OK i simulator etter reparasjon. Om det er DYR reparasjon som skal utføres har jeg også hørt mye bra om verksteder i Tyskland. Mazda ECU er for mye og svelge. Til Toyota kan vi reparere : Motor- og. Fjerning fra programer EGR, DPF, NOX, . Har også erfaring med reparasjon.


KINKONG tilbyr mazda ecm ecu pcm motoren kontroll modul reparasjon av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Løst: Lese av feilkoder på ECU - fikse bilen selv, det er enklere enn du tror og sparer deg også tusenvis av kroner for å fikse enkle ting selv enn å ta bilen til et . Noen som vet om firmaer som reparerer ecu enheter? Vi har de mest pålitelige og kvalifisert . Min ecu på kad har streiket. Dette må gjøres etter reparasjon på forgasser og eksosventiler.


Ville vært skeptisk til å prøve en ecu fra en bil med forskjellig motor og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg